Groepen

Eten doen de Spanjaarden en Portugezen niet uitsluitend om de maag te vullen.
Het is een sociaal moment waarop je met vrienden, buurtgenoten of collega’s een goed gesprek voert en een paar gezellige uren met elkaar doorbrengt. Elke dag bij Pan y Vino is ontdekken, proeven en genieten.

Bespreek jouw wensen met Paolo, we maken er voor iedereen een zonnige ervaring van!


GROEPEN TOT 50 PERSONEN

Bij Pan y Vino kun je met jouw vrienden, familie, collega’s  of zakenpartners gezellig borrelen en eten. Paulo doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen in uw groep zich op zijn gemak voelt en lekker kan eten. Wij vinden het erg belangrijk om naar onze gasten te luisteren. Heeft iemand in de groep specifieke dieetwensen, zoals glutenvrij diner of vegetarische gerechten? Bespreek dit met Paolo, zo heeft de gehele groep het naar zijn zin.

  • IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

  • IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

    BESPREEK JOUW WENSEN MET PAOLO, WE MAKEN ER VOOR IEDEREEN EEN ZONNIGE ERVARING VAN!
    Mail [link info@panyvino.nl] of bEL NAAR 070-2146797 OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.


Compleet verzorgde catering

Bedrijfsfeestje op kantoor? Verjaardag of gewoon thuis gezellig met zijn allen eten? Pan y Vino biedt ook de mogelijkheid om voor een groter gezelschap te koken. Paulo maakt jouw feest of evenement compleet met een heerlijk buffet of diverse tapashapjes. Of je nu kiest voor compleet verzorgde catering of voor een tapaspakket, voor elke aanvraag kookt Paolo met lokale producten en waar mogelijk ook met biologische producten. Dat proef je!

 

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE:

Weten of er ook iets voor jou en je gasten bij zit? Het is mogelijk om jouw bestelling zo samen te stellen zoals jij dat wilt. BESPREEK JOUW WENSEN MET PAOLO, Portusees en Spaans proeven en genieten op uw eigen locatie. Mail [link info@panyvino.nl] of BEL NAAR 070-2146797 OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.

Hover Box Element

IK WIL GRAAG MEER INFORMATIE

BESPREEK JOUW WENSEN MET PAOLO, WE MAKEN ER VOOR IEDEREEN EEN ZONNIGE ERVARING VAN!

Mail of bEL NAAR 070-2146797 OM DE MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN.