Kookworkshops

Koken met collega’s, vrienden of familie
Beleef een voedzame, leerzame en bovenal gezellige middag/avond door samen de keuken in te gaan.

Beleef deze unieke ervaring waarbij u zelf in de keuken mag staan!

Ideaal voor kleinere groepen of gezellig met z’n tweeën. Bestaat uw gezelschap uit meer dan 4 personen dan graag even van te voren reserveren. Beleef deze unieke ervaring waarbij u zelf in de keuken mag staan!

Kookworkshops
Laat u een inspireren door Paulo en beleef een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige kookworkshop bij Pan y Vino. Samen met ongeveer vanaf 4 personen deelt u de keuken van Pan y Vino en bereidt u gezamenlijk het hele menu.

Na een feestelijk ontvangst met een glas Cavva start de korte demonstratie van Paulo. Ook wordt er uitleg gegeven over het menu dat u gaat bereiden volgens recept van de chef. Vervolgens gaat u aan de slag onder deskundige begeleiding aan de slag in de keuken. Tijdens het koken is er voldoende tijd om bij te kletsen, een wijntje te drinken en in de pannen te kijken. Na ongeveer 1 tot 1,5 uur gaat u aan tafel om te genieten van uw eigen gemaakte culinaire hoogstandjes. Tijdens het hele programma is Paulo aanwezig en loopt rond voor advies en uiteraard kunt u met hem op de foto en of video! Het programma wordt afgesloten met koffie en thee met huisgemaakte hapjes (friandises).

0

Your Cart